Duurzaamheid


Vanuit onze visie op het hergebruik van gebruikte bestrating en klinkers zit duurzaamheid voor een groot gedeelte in het DNA van ons bedrijf. Voor veel gebruikte bestrating zien wij mogelijkheden om deze weer terug de markt op te brengen.

Daarnaast rijden wij met een relatief jong wagenpark dat continu vernieuwd wordt zodat ook onze vrachtwagens voldoen aan de hoogste normen. Daarbij komt duurzaamheid ook om de hoek kijken bij onze chauffeurs die continu worden bijgeschoold in het kader van de Code 95 wetgeving.

Op onze vestigingen streven we er naar om materialen zoals pallets zoveel mogelijk te hergebruiken zodat we onze hoeveelheid afval beperken. Vandaar dat u bijvoorbeeld ook met enige regelmaat statiegeldkosten op uw orders ziet staan zodat wij beter kunnen garanderen dat pallets retour komen en wij die in de toekomst weer in kunnen zetten.

Ook op het gebied van de verkoop kijken we continu naar de nieuwste trends en materialen zodat wij u bijvoorbeeld ook kunnen adviseren in het verwerken van water in uw tuin, zodat u op een duurzame manier neerslag in uw tuin verwerkt.

Als laatste zoeken wij aansluiting bij NL Greenlabel om samen met partners Nederland en de Nederlandse ruimtelijke inrichting stap voor stap duurzamer te maken.