Topaanbiedingen

September en Oktober

Betaalbaar genieten, daar helpen wij u graag mee! Daarom zetten we hier twee van onze mooiste aanbiedingen in het zonnetje. Eén in de categorie muurelementen en één in de categorie nieuwe bestrating. Dit doen we omdat de partijen tijdelijk extra scherp geprijsd zijn, of omdat het materiaal gewoon te mooi is om te laten schieten!

 

Gebruikte bestrating: Betonnen Dikformaat Klinkers 20x7x8 cm - Diverse kleuren

Betonnen Dikformaat KlinkersBetonnen Dikformaat Klinkers

Deze betonnen dikformaat klinkers zijn gebruikte betonstenen, wat ze een authentieke uitstraling geeft. Prachtig voor uw tuinpaden en sterk genoeg voor uw oprit. U kunt deze stenen op twee manieren leggen; met de originele kant naar boven voor een rustieker uiterlijk met een schuin facet, of met de onderkant naar boven voor een strakker geheel. Erg mooi in combinatie met een grotere terrastegel! Deze klinkers zijn in grote partijen verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen (bijvoorbeeld grijs, rood of genuanceerd).

U kunt de klinkers bekijken bij één van onze vestigingen, waar mooie voorbeelden voor u zijn uitgelegd.

Deze maand verkrijgbaar vanaf slechts:

€ 6,95/m2 incl. btw (bij afname van volle vrachten)

 

Nieuwe Bestrating: Keramische Tegels 60x60x2

Keramische tegels showrekkenKeramische tegels voorraad

Voor u er erg in heeft is de winter alweer voorbij en schijnen de eerste zonnestralen door de wolken. Hoe heerlijk is het om deze periode buiten door te brengen op uw splinternieuwe terras? En wat nog beter is; onze keramische tegels vergen ontzettend weinig onderhoud! Door het bakken van de tegels ontstaat een glasharde bestrating met een dichte structuur. Hier trekt dan ook geen vuil en vocht in, dus weg met groene aanslag van mos en algen!

Door de dikte van 2 centimeter zijn keramische tegels vorstbestendig zonder ze op een betonnen ondergrond te verlijmen. De tegels zijn harder dan beton en veel natuursteensoorten, dit maakt ze krasvrij maar toch licht van gewicht.

In tegenstelling tot betontegels zullen keramische tegels niet verkleuren en hebben ze geen last van kalkuitbloei. Keramische tegels zijn daarom een prima alternatief voor tegels van natuursteen of betontegels.

Kortom:

  • Geen groene aanslag/algengroei
  • Lichtgewicht
  • Krasbestendig
  • Geen witte vlekken/kalkuitbloei
  • Makkelijk in het onderhoud
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding

 

Deze maand verkrijgbaar vanaf slechts:

€ 27,50/m2 incl. btw

ENKELE KLEUREN NU TIJDELIJK NOG VERDER IN PRIJS VERLAAGD!

 

 

Alle prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt (op = op).