Welkom in onze koopjeshoek!

Hieronder vindt u de scherpste aanbiedingen van bestratingsmaterialen die we u op het moment kunnen bieden. We streven ernaar om het hele jaar door enkele scherp geprijsde partijen aan te kunnen bieden, hiervoor geldt echter wel OP = OP. Kijk dus regelmatig op onze website of een aanbieding nog actueel is en of er nieuwe aanbiedingen bij gekomen zijn. Op deze pagina vindt u de grotere partijen, nieuwe bestrating. Klik hier voor ons aanbod gebruikte materialen, of neem hier een kijkje voor de kleinere restpartijen.

PARTIJVOORDEEL - MEGA MBI-ACTIEKortingsactie

Grote partij Sierbestrating van MBI. Nu met maar liefst 25% korting. 

 

 

Deze partij bevat onder meer:

 

  • Siertegels
  • Wildverbanden, groot en klein formaat
  • Trommelstenen
  • 60x60 tegels
  • Palissadebanden, rond en vierkant
  • Palissadepalen
  • Opsluitbanden
  • Muurelementen
  • Diverse soorten split/grind/breuksteen

Neem contact op met onze vestigingen voor productdetails en offertes.

Klik hier voor een overzicht en foto's van deze partij.

 

 

 

Nieuw: Hardhouten Vlonderplanken

Klinkerplank Houten VlonderHardhouten Vlonderplanken

Zoekt u iets anders dan stenen? Ook dan kunnen wij u helpen. Vanaf heden hebben wij hardhouten steenschotten opgenomen in ons assortiment.

Houten vlonders winnen nog steeds aan populariteit. Dit is niet voor niks, hout laat uw tuin of terras tot leven komen. Deze planken geven uw vlonder dan ook een prachtige authentieke uitstraling. Met een afmeting van 140 x 91 x 5 cm zijn ze ook nog eens snel en eenvoudig te plaatsen.

Deze oude steenplanken zijn oorspronkelijk gebruikt als onderlegplanken bij de productie van klinkers. Dit geeft ze een extra verweerde uitstraling. Bij u vinden ze een tweede leven als terrasvloer, schutting of misschien zelfs als plantenbak!

De schotten zijn op de kopse kanten afgewerkt met een stalen profiel. Dit zorgt voor extra stevigheid en voorkomt het kromtrekken van de planken.

 

Neem voor de prijs contact met ons op.

Betontegel “Waalwijk” 60x60x4 Terrastegel

Waalwijk betontegel 60x60x6

De "Waalwijk" tegels zijn strakke, moderne terrastegels. Ze zijn voorzien van een licht gefreesde rand, waardoor automatisch een kleine voeg ontstaat bij het leggen. De rand is strak afgewerkt, maar er kunnen hier en daar wat stukjes afbreken, waardoor een wat speelser effect ontstaat.

Het formaat 60x60 is de trend van deze tijd. Door haar glad afgewerkte bovenkant, met een blauwige antraciet tint past deze betontegel perfect in een modern, strak terras.


 

 

60 Plus Betontegel met Leisteen Motief 60x60x6

60 Plus Betontegel met Leisteen Motief 60x60x6

Strakke betontegel met een speels leisteenmotief (midden). Met deze grote tegel (60x60) creëert u een ruimtelijk effect op uw terras.

VERKOCHT

Gebakken Waalformaat Klinkers Lentebont

Gebakken Waalformaat Klinkers Lentebont

Een prachtig genuanceerd waaltje dat door het trommelen niet onder doet voor de nostalgische oude waalformaat klinkers.

Uw oprit of terras blijft met deze duurzame steen langer mooi. Hardgebakken klinkers zijn namelijk kleurvast en vuilafstotend.

Kom snel kijken naar deze partij, de actieprijs van €29,50/m2 geldt zolang de voorraad strekt.

 

 

Gebakken Dikformaat klinkers 20x6,5x8,5Gebakken Dikformaat Mangaan

Een donkerbruine/mangaankleurige gebakken dikformaat, of 'Zevenduimer'. Zoals alle gebakken stenen heeft ook deze klinker karakter. De natuur wordt samengebracht met het moderne. Kortom, een prachtige steen die van elke tuin of erf een kunstwerk maakt.

Deze hardgebakken bestrating behoudt haar kleur en is nauwelijks vatbaar voor vocht en vuil. Dit maakt de stenen een stuk vriendelijker in het onderhoud.

Een speciale partij met een speciale prijs van slechts €29,75/m2

Gebakken Waalformaat klinkers 20x5x6,5Nieuwe gebakken waalformaat rood/bruin gevlamd

Deze gebakken waalformaat, of 'Waaltje', is rood/bruin gevlamd van kleur. De natuurlijke uitstraling van deze bakstenen zorgt voor een nostaligisch geheel op uw oprit of terras. Prachtig bij een oude boerderij, maar ook uitermate geschikt in een rustieke tuin bij wat jongere huizen.

De hardheid van gebakken bestrating zorgt ervoor dat de stenen hun kleur behouden. Daarnaast trekt er minder vocht en vuil in de klinkers, waardoor uw terras of oprit langer mooi blijft.

Deze partij is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar voor €27,50/m2

 

 

Getrommeld Betonnen Muurelement 11x14x47,5 - VERKOCHTGetrommeld Muurelement Geel

Deze geel genuanceerde stapelelementen hebben een getrommelde afwerking, waardoor ze een rustieke uitstraling aan uw terras geven. De strakke boven- en onderkant maken het mogelijk om de blokken te verlijmen in plaats van te metselen.

Binnen de kortste keren zet u een prachtig muurtje of plantenbak neer!

VERKOCHT

Patio Muurelement Getrommeld 30x15x15 MadagascarPatio Muurelement Getrommeld 30x15x15 Madagascar

Wilt u een mooie border of plantenbak in uw tuin, maar vindt u de zwarte muurelementen die tegenwoordig overal te zien zijn te donker?

Dan heeft u geluk, want we hebben een partij getrommelde muurelementen in de aanbieding met de kleur Madagascar. Dit is een nuancering in bruintinten die uw tuin zullen verwarmen.

En dat voor slechts VERKOCHT

 

 

Demiton Extra XS 20x30x5 Terrastegel

Demiton Extra XS 20x30x5

De Demiton is een strakke, plat geproduceerde terrastegel. Deze steen heeft geen facet en is daarom mooi strak te verwerken. Deze tegel wordt geproduceerd met een deklaag, die de steen een glad uiterlijk geeft. Tevens zorgt deze deklaag ervoor dat de tegels langer mooi blijven.

Door het langwerpige formaat van 20x30 cm zijn deze tegels in een mooi verband te plaatsen. Vanwege de dikte van 5 cm raden we af om deze aanbieding te gebruiken op uw oprit.

Deze aanbieding is verkrijgbaar in de kleuren Coal (Zwart), Gothic (Grijs/Zwart) en Capiche (Bont) voor slechts €12,50/m2 bij afname van volle pallets (13,44 m2/pallet).

VK Keramische Tegels "Speciale Partij" 60x60x2

Keramische Tegel Night Blue

Keramische tegels zijn de nieuwste innovatie op bestratingsgebied. Deze hardgebakken tegels zijn kleur- en krasvast en ontzettend onderhoudsvriendelijk, omdat er geen vuil en vocht in de tegel kan trekken. Daarbij zijn ze niet te onderscheiden van echte natuursteentegels.

Normaal heeft u deze kwalitatief hoogwaardige tegels al vanaf €39,95/m2 in huis.

Deze partij kunnen we u echter al voor €27,50/m2 aanbieden! Neem contact op met ons kantoor om na te gaan in welke kleuren deze speciale partij nog verkrijgbaar is.

 

 

Trommelsteen Oker Geel 15x15x6Trommelstenen 15x15x6 Oker

Trommelstenen zijn nog altijd een populaire keuze voor de aanleg van tuinpaadjes en terrassen. Deze op traditionele wijze getrommelde stenen geven uw tuin een authentieke, nostalgische look.

Voor de prijs van slechts 12,50/m2 kunt u deze stenen echt niet laten liggen.

DEZE KLEUR IS HELAAS UITVERKOCHT

KIJK BIJ ONZE MBI-ACTIE VOOR EEN NIEUWE KLEUR!

Beton Waalformaat Genuanceerd StrakBeton Waalformaat Genuanceerd Strak

Met dit betonnen waaltje maakt u van uw terras een kleurrijk geheel. De steentjes zijn mooi strak te leggen en passen zowel bij een moderne als een wat oudere woning.

Deze speciale aanbiedingspartij is helaas uitverkocht.

 

 

Platino's Indische Gres 14x14 RoodpaarsPlatino's Indische Gres 14x14 Roodpaars

Met deze Indische Gres platino's brengt u uw terras op een prachtige, natuurlijke manier tot leven. Door de warme roodpaarse kleur hebben deze stenen de uitstraling van gebakken klinkers. Dit geeft in combinatie met het ongelijke oppervlak een ongekend eindresultaat.

VERKOCHT

Betonnen Opsluitbanden 10x30x100 GrijsBetonbanden 10x30x100 Grijs

Voor het opsluiten van zwaar belaste bestrating, zoals bijvoorbeeld opritten, zijn deze betonnen opsluitbanden in de maat 10x30x100 ideaal. De prijs van deze banden is op aanvraag verkrijgbaar en afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft.

VERKOCHT

 

 

Betonbanden 5x20x50 BruinBanden 5x20x50 Bruin

Unieke kans! Met deze handzame betonbanden heeft u binnen no-time uw straatwerk op een goedkope manier opgesloten. De banden zijn slechts 50 cm lang en daardoor stukken handzamer en minder breukgevoelig dan de banden van 1 meter lang. Daarnaast besparen deze banden u heel wat knipwerk wanneer uw terras veel hoeken en schuine lijnen bevat.

Prijs: € 0,75/st

Gebakken Waalformaat Rood 22x5x7Gebakken Waalformaat Rood 22x5x7

Een strakke rode waalformaat die opvalt door haar lengte. De stenen zijn met 22 cm iets langer dan de 'normale' waaltjes. Deze klinker is zowel rechtop als plat te straten.

Prijs: € 27,50/m2

 

 

Betonklinkers Heide 21x10,5x8 cmBetonklinkers 8cm Mangaan

Speciale partij betonklinkers in de kleur Heide, een prachtige donkerpaarse klinker met uitstraling! Machinale pakketten die de verwerking zullen vereenvoudigen.

H-profielklinkers Lentebont

Daarnaast een speciale partij H-profielklinkers zonder facet in de kleur Lentebont.

Beide partijen zijn 8 cm dik en kunnen kleine rand- of kleurafwijkingen bevatten.

Nu voor VERKOCHT

 

 

Gietbeton Banenverband "Basalt" of "Belgian Blue"Gietbeton BanenverbandGietbeton Banenverband

VERKOCHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt (op = op).