Keigoed Samen Groeien

Project Duurzame inzetbaarheid Van Kemenade Groep

Keigoed Samen Groeien

 

Duurzame inzetbaarheid is iets wat ons allemaal raakt. We worden allemaal ouder en zullen ook allemaal langer door moeten werken. Dit willen we graag zo gezond mogelijk, goed gemotiveerd en onder veilige omstandigheden doen. Ook bij de Van Kemenade Groep hebben we dit onderkend en zijn we sinds begin dit jaar druk bezig met het realiseren en verder uitbouwen van onderstaande doelstelling:

 

De Van Kemenade Groep biedt haar medewerkers een stimulerende werkomgeving waar medewerkers onder goede condities met plezier inspelen op de behoeften van de klanten. Een omgeving waarbinnen de gezondheid, motivatie en het competent zijn van de medewerker centraal staan en waar de medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen voor hun persoonlijke groei om het iedere dag nog beter te gaan doen. De cultuur van de Van Kemenade Groep wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, snelle beslissingen en gedrevenheid om SAMEN iedere dag een hoge kwaliteit en uitstekende prestaties te leveren.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Europees Subsidie Fonds, maar wordt natuurlijk uitgevoerd door onze eigen mensen met professionele advisering van een personeelsadviseur van ABAB Personeelsdiensten.

Poster Keigoed Samen Groeien