Wat doet Van Kemenade?

Kraanwagen Van Kemenade

Familiebedrijf in bestrating

Van Kemenade is een familiebedrijf dat haar oorsprong 40 jaar geleden kent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 3 vestigingen en meer dan 40 werknemers. Wij hebben de visie dat wij u een uitgebreid assortiment willen bieden van een hoge kwaliteit. Maar bovenal is het ons doel om u te assisteren om de voor u perfecte bestrating te vinden waar u jaren mee vooruit kunt. Door onze ervaring kunnen wij u van advies voorzien waardoor u in staat bent om de bestrating te kiezen die voor u het beste is.

Niet de verkoop van het product maar de service aan de klant staat bij ons centraal. Wij willen dat u met een tevreden gevoel kunt genieten van uw bestrating in uw tuin of op uw oprit.

Groothandel

Daarnaast is Van Kemenade als handelsbedrijf en groothandel ook in staat om de zakelijke en industriële gebruiker zoals de bouw te voorzien in haar behoeften aan bestrating. Aan de particulier leveren wij per vierkante meter, maar we hebben in de afgelopen jaren bewezen ook in te kunnen staan voor projecten van tienduizenden vierkante meters.

Weegbrug

Al onze vestigingen beschikken over hun eigen weegbrug. Hiermee kunnen we voor u als klant losgestort materiaal zo goed mogelijk op maat leveren. Daarnaast kunt u tegen een kleine betaling gebruik maken van onze weegbrug, bijvoorbeeld om het gewicht van uw caravan vast te stellen. De weegbruggen hebben een maximum van 60.000 kg, dus ook met zwaarder materieel kunt u bij ons terecht.

Showroom en showtuinen

Zowel onze vestiging in Bavel als onze vestiging in Son beschikken over een enorme showroom en een aantal mooie showtuinen. Dat is natuurlijk de perfecte mogelijkheid om inspiratie en ideeën op te doen. Onze collega's lopen graag met u mee om u wegwijs te maken en om u te adviseren vanuit hun ruime kennis en ervaring. Met een oppervlakte gelijk aan een voetbalveld is er altijd wat voor u te vinden. Ook niet onbelangrijk, tijdens de koudere maanden kunt u bij enkele van onze overdekte showtuinen toch nog even behaaglijk rondkijken.

Assortiment

TerrasbestratingTerras- en opritbestrating

Van Kemenade Bestratingen biedt, met een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte beton- en gebakken bestratingsmaterialen, een scala aan mogelijkheden om uw creativiteit optimaal te ondersteunen. Met topleveranciers zoals Marlux, Excluton, Gardenlux, Red-Sun, Schellevis betonprodukten, Wienerberger bakstenen en MBI-betonproducten hebben wij keiharde argumenten voor iedere tuin, terras, oprit of noem eens wat...

Ook voor een diversiteit aan natuursteen sierbestrating is Van Kemenade Bestratingen het adres. Van rustieke kleine marmertegel tot prachtige, gepolijste graniettegels van 100x100 cm. of flagstones om rustieke paden mee aan te leggen. Geen enkele natuursteensoort is hetzelfde, maar door onze productkennis kunnen we de natuursteensoort vinden die het beste bij uw wensen aansluit.

Met onze gebruikte bestratingsmaterialen hebben wij ook voor elk budget een passend antwoord!

Tuinplezier en tuincomfort in optima forma!

OpsluitbandenTuinelementen

Wanneer de bestrating in uw tuin ligt, is het plaatje vaak nog niet compleet. Een border of een mooie plantenbak kan de uitstraling van uw tuin compleet veranderen. Bij ons vindt u alles om prachtige accenten in uw tuin aan te brengen. Onder andere muurelementen/stapelblokken, traptreden, bielzen en palissaden zijn in zowel beton als natuursteen verkrijgbaar. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om de steeds populairder wordende steenschuttingen op maat te bestellen.

 

 

 

Grind_Split

Grind & Split

Geef uw tuin een sierlijke uitstraling met onze grind en splitsoorten.  

Grind en split is bij ons in veel verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen. Wit, grijs, blauw, groen, rood, geel, paars etc. Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling. Het gebruiken van een andere kleur grind of split kan de sfeer van uw tuin helemaal veranderen. Bijvoorbeeld: witte grind of split geeft een frisse uitstraling, de grijzere kleuren passen in een strakke of oriëntaals geïnspireerde tuin. De gele en rode kleuren passen echter weer erg goed bij een mediterrane tuin. De grootte van de grind of split varieert van 2 tot 120mm. Verkrijgbaar in zakken van 25kg tot Bigbags van 1 m3 en bij grote hoeveelheden in bulk. Ook grotere formaten, gradaties leverbaar zoals zwerfkeien, brokken en rotsen.

PotgrondPotgrond & Bodemverbeteraars

Uw tuin is af. De bestrating ligt erin, het tuinmeubilair staat en de plantenbakken zijn gevuld met de mooiste bloemen en planten. Deze beplanting wilt u natuurlijk wel mooi houden! Net als wij mensen, hebben ook planten behoefte aan goede voeding en een leefbare omgeving. Naast bestrating bieden we dan ook diverse bodemverbeteraars zoals:

Siertuinbemesting/molmmest

Siertuinbemesting is en organisch bodemverbeterend middel speciaal samengesteld voor aanleg en onderhoud van tuin, gazon en border. Het kan tevens gebruikt worden bij het planten van bomen en struiken en als bemesting voor de moestuin. Door de siertuinbemesting met de grond te vermengen wordt de structuur verbeterd en voldoende bemesting toegevoegd.

Tuinturf

Tuinturf is zeer geschikt om te verwerken door de bovenlaag van de tuin, in de wortelzone van de planten. De grondstructuur wordt verbeterd en de bodemvruchtbaarheid wordt verhoogd. Tuinturf bestaat uit doorvroren zwartveen.

Champost

De verwerkte grondstoffen van Champost zijn: paardenmest, kuikenmest, stro, kalk, veen en schuimaarde. Deze grondstoffen zijn 12 weken in bewerking geweest en daardoor al ver verteerd en homogeen geworden. Het voordeel hiervan is dat het helemaal vrij is van ziektekiemen, onkruidzaden en aaltjes. Daarnaast heeft het een hoog organische stofgehalte. Champost is een perfecte bodemverbeteraar die een positieve invloed heeft op de structuur, het vochthoudende vermogen en de bewerkbaarheid van de grond.

Deze zijn met uw aanhanger los gestort af te halen bij onze vestigingen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor potgrond, diverse bemesting en bodembedekkers, zoals Franse en Duitse boomschors, in handzaam zakgoed.

SiergrasKunstgras

Kunstgras is een kunstmatige variant van echt gras. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon gras. Kunstgras is weerbestendig, slijtvast en kleurvast. Ook behoeft kunstgras weinig onderhoud. Daarnaast kan men eenvoudig kiezen voor de eigenschappen (kleur, lengte, dikte etc.) die het best bij uw tuin past.

Tevens beschikken we over alle toebehoren om uw kunstgras netjes te verwerken.

 

 

OverigeOverige/Hulpmiddelen

Ook voor hulpmiddelen bij de aanleg van uw tuin bent u bij Van Kemenade Bestratingen op het goede adres. We bieden u onder andere een vacuum-zuigpomp voor het leggen van grote (natuursteen-)tegels en kunststof rijplaten voor moeilijk begaanbare paden of om beschadigingen aan het nieuw materiaal te voorkomen.

Tenslotte werkt u uw tuin af met onze lijmen en voegmiddelen en brengt u de kers op de taart aan met onze selectie aan LED-verlichting.

 

 

 

 

 

 

Bezoek vrijblijvend onze showtuin in Son of Bavel, u bent van harte welkom!