Uitleg Catalogus

We hebben geprobeerd om een filter te ontwikkelen dat uitgaat van de wensen die u als klant heeft. Hier volgt een korte uitleg over hoe u het beste resultaat uit onze productfilter kunt halen.

We hebben er bewust voor gekozen om geen webshopfunctie op de site in te bouwen, omdat we u als klant graag nog persoonlijk spreken voordat we tot een samenwerking over gaan. Advies en ervaring staan samen met een goede relatie met u bij ons hoog in het vaandel. Als u materialen gevonden heeft die uw interesse hebben aangewakkerd krijgt u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen.

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om onze vestiging in Son of Bavel te bezoeken om de materialen te bekijken. Ons team neemt graag de tijd om met u door onze showtuinen te lopen en tekst en uitleg bij de verschillende materialen te geven. Een groot deel van onze catalogus is te zien in onze showtuinen, maar mochten we iets niet hebben liggen, kunnen we vaak binnen een week een monster voor u in huis hebben.

Filter

De eerste keuze die u maakt is het doel van de materialen die u zoekt. Zoekt u bestrating voor uw terras of voor op uw oprit? Bent u op zoek naar elementen voor de afwerking van uw tuin, zoals opsluitbanden, muur-/stapelelementen of traptreden? Of bent u al wat verder en zoekt u goede voeding of bodembedekking voor in uw borders of plantenbakken? Bij elke categorie staat een korte uitleg aan de rechterkant, wanneer u deze selecteert.

Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om binnen de hoofdcategorie verfijning aan te brengen. Na de keuze van een hoofdcategorie, verschijnen er verschillende keuzemogelijkheden, toegespitst op de desbetreffende categorie. Wanneer u "Tuinelementen" selecteert, krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om "Muurelementen" te kiezen, en daarnaast nog een keuze te maken tussen bijvoorbeeld "Beton" of "Natuursteen".

Hierna kunt u aangeven welke kleur uw voorkeur heeft. Ook hier zijn meerdere keuzes mogelijk. Zoekt u een donkere tegel? Selecteer dan bijvoorbeeld de kleuren "Zwart" en "Grijs"

Misschien heeft u al een gewenste afmeting in gedachten? Dan kunt u deze tenslotte aangeven door middel van het stellen van de schuiven voor lengte, breedte en hoogte. Ook als u nog twijfelt kunt u de schuiven gebruiken, u kunt namelijk een minimum en maximum aangeven. Ook vindt hier u de mogelijkheid om "Wildverband" te selecteren.

Heeft u al uw wensen aangegeven? Klik dan op de knop "Filters toepassen" om de producten te zien die op uw wensen aansluiten.

Veel zoekplezier!