Keuze

Naam

Wanneer u de naam weet van het product dat u zoekt, kunt u deze hier invullen en op "Snel zoeken" klikken.

Vervolgens kunt u binnen de resultaten uw zoekopdracht verfijnen met de rest van de filter.

Categorieën

De keuze die u hier maakt betreft het doel van de materialen die u zoekt.

Zoekt u bestrating voor uw terras of voor op uw oprit? Bent u op zoek naar elementen voor de afwerking van uw tuin, zoals opsluitbanden, muur-/stapelelementen of traptreden? Of bent u al wat verder en zoekt u goede voeding of bodembedekking voor in uw borders of plantenbakken?

Bij elke categorie staat een korte uitleg aan de rechterkant, wanneer u deze selecteert.

Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om binnen de hoofdcategorie verfijning aan te brengen.

Na de keuze van een hoofdcategorie, verschijnen er verschillende keuzemogelijkheden, toegespitst op de desbetreffende categorie.

Hoofdkleur

Hier kunt u aangeven welke kleur uw voorkeur heeft. Hier zijn meerdere keuzes mogelijk. Zoekt u een donkere tegel? Selecteer dan bijvoorbeeld de kleuren "Zwart" en "Grijs".

Afmetingen Lengte
-
Breedte
-
Dikte/Hoogte
-

Misschien heeft u al een gewenste afmeting in gedachten?

Dan kunt u deze aangeven door middel van het stellen van de schuiven voor lengte, breedte en hoogte/dikte. Ook als u nog twijfelt kunt u de schuiven gebruiken, u kunt namelijk een minimum en maximum aangeven.

Wildverband

Een wildverband pakket bestaat uit verschillende afmetingen. Hiermee creëert u een speels en modern effect op uw terras of oprit.

Weergave
<
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Resultaten 1 tot 14
Totaal 9396

Catalogus

Uitleg bij de filter

De eerste keuze die u maakt is het doel van de materialen die u zoekt. Zoekt u bestrating voor uw terras of voor op uw oprit? Bent u op zoek naar elementen voor de afwerking van uw tuin, zoals opsluitbanden, muur-/stapelelementen of traptreden? Of bent u al wat verder en zoekt u goede voeding of bodembedekking voor in uw borders of plantenbakken? Bij elke categorie staat een korte uitleg aan de rechterkant, wanneer u deze selecteert.

 


Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om binnen de hoofdcategorie verfijning aan te brengen. Na de keuze van een hoofdcategorie, verschijnen er verschillende keuzemogelijkheden, toegespitst op de desbetreffende categorie. Wanneer u "Tuinelementen" selecteert, krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om "Muurelementen" te kiezen, en daarnaast nog een keuze te maken tussen bijvoorbeeld "Beton" of "Natuursteen".

 

Hierna kunt u aangeven welke kleur uw voorkeur heeft. Ook hier zijn meerdere keuzes mogelijk. Zoekt u een donkere tegel? Selecteer dan bijvoorbeeld de kleuren "Zwart" en "Grijs"

 

Misschien heeft u al een gewenste afmeting in gedachten? Dan kunt u deze tenslotte aangeven door middel van het stellen van de schuiven voor lengte, breedte en hoogte. Ook als u nog twijfelt kunt u de schuiven gebruiken, u kunt namelijk een minimum en maximum aangeven. Ook vindt hier u de mogelijkheid om "Wildverband" te selecteren.

 

Heeft u al uw wensen aangegeven? Klik dan op de knop "Filters toepassen" om de producten te zien die op uw wensen aansluiten.

 

Veel zoekplezier!

 

Lees meer